Brugernavn     Kodeord   
Glemt brugernavn og kodeord, tryk her
Opret GRATIS bruger
Logind


Om Byven.dk

Byven.dk
Er en side hvor der er plads til venskaber, og plads til, at man kan
være sig selv.

Aldersbegræsning
På byven.dk skal du være fyldt 18 år for at kunne oprette en profil.

Hjælp
Oplever du problemer på byven.dk eller har du spørgsmål så har du
mulighed for at kontakte en supporter. Disse profiler har et blåt ikon på deres
profil billede som vises i oversigten over medlemmer.

By venner
En by ven vil helt automatisk være den person som du har vist mest interesse i den by som du har søgt under, du kan med andre ord opnå venskaber i alle del af landet, der udover vil du kunne have alle de favoritter som du ønsker

Favoritter
Tilføjer man en favorit, vil den profil ikke få besked om dette, du kan selv tilføje og slette favoritter som du ønsker, på deres profil vil knappen favorit være synlig og ved et klik på denne, er profilen tilføjet til dine favoritter samme knap bruger man ved en evt. sletning.

Din side
Under menuen finder du "din side" denne side er kun synlig for dig og vil være din statside på byven.dk hver gang du logger ind.
den vil give dig et nemt overblik, over hvad der sker, den viser dig en statistik over hvor meget du besøger andre og hvor mange besøg du selv får.
På denne side vil du kunne se hvem din by ven er i de forskellige dele af landet, samt hvilken favoritter du har tilføjet.

Din profil
Din profil kan du til hver en tid rette i, dog vil brugernavnet ikke kunne rettes, ønskes dette kontakt en supporter, du vil selv kunne udfylde en profil tekst eller benytte dig af vores hjælpe tekst

Sletning af profilbilled
Ønsker du mod forventning at slette dit profilbillede og bruge vores standart billede igen vil dette kun kunne ske via hjælp fra en supporter.

Sletning af profil
Hvis du vil slette din profil beder vi dig kontakte os på support@byven.dk i en mail, hvor du i emne skriver SLET og i mailen skriver dit brugernavn og kodeord. Vi stiller ikke nogle spørgsmål!

Bychat
Som medlem af byven.dk har du mulighed for at chatte i en fælles chat med de øvrige medlemmer dette foregår i bychat hvor i en hyggelig atmosfære kan snakke om hvad der nu byder sig.

I tilfælde af sort uheld
Det vil ikke være muligt at give pengene retur, ved tekniske problemer som viser sig at være en administrator fejl vil vi forlænge dit abonnement med hvad der svare til dit tabte dage.

For en god orden skyld
Du skal godkendelse din e-mail adresse via den velkomst mail som du modtager,
det er for at sikre os at du bliver oprettet med den rigtige e-mail adresse,
dette er samtidig også den eneste mulighed vi har for at kunne
Sende dig glemt brugernavn og adgangskode.


Copyright © 2012 - 2018         •          Betalinger sker gennem PayPal         •          Anmeld profil         •          byven@rud-s.dk